That piece of Cheese has been sitting on the court since last spring.
치즈 조각은 지난봄부터 코트에 푹 퍼질러져 있었다.
I guess it must've dropped out of someone's sandwich or something.
누가 먹던 샌드위치 같은 데서 떨어진 게 틀림없다.
After a couple of days, the Cheese started getting all mouldy and nasty.
며칠 후에 그 치즈는 온통 곰팡이가 피고 고약한 냄새가 나기 시작했다.
Nobody would play basketball on the court where the Cheese was, even though that was the only court that had a hoop with a net.
아무도 치즈가 퍼질러 있는 그 코트에서 농구를 하지 않았다. 그물이 있는 농구 골대가 있는 유일한 코트임에도 말이다.
Then one day, this kid named Darren Walsh touched the Cheese with his finger, and that's what started this thing called the Cheese Touch.
그러던 어느 날 대런 월시라는 아이가 손가락으로 그 치즈를 건드렸다. 그때부터 '치즈터치'가 시작했다.
It's basically like the Cooties. If you get the Cheese Touch, you're stuck with it until you pass it on to someone else.
기본적으로 그것은 세균과 같아. 치즈터치에 걸리면 다른 사람에게 옮겨줄 때까지 고생하게 된다.
The only way to protect yourself from the Cheese Touch is to cross your fingers.
치즈터치에서 스스로를 보호하는 유일한 방법은 불운이 닥치지 않길 바라며 검지와 중지를 꼬아서 십자가를 만드는 것이다.
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